Textiel printen..

Door textiel te voorzien van een print zijn alle soorten teksten en afbeeldingen mogelijk geworden. Een mooie afgewerkte uitstraling zorgt ervoor dat werk of promotietextiel de juiste reclame boodschap overbrengt.

Een print zorgt voor een opvallende uitstraling. Onze prints zijn zeer duurzaam. Ideaal op kleding die niet intensief wordt gedragen en gebruikt of eenmalige evenement.

Een print bestaat uit een kleur naar wens. Er kan direct op textiel worden geprint, of er kan een badge worden gemaakt welke later op het textiel bevestigd dient te worden. Logo’s, teksten en eigen ontwerpen kunnen we ook voor je verzorgen in overleg.

Draag je bedrijfskleding of promotietextiel? Laat je zien, ben herkenbaar en maak reclame voor je bedrijf. Een uniforme uitstraling is belangrijk en draagt bij aan het succes van je bedrijf.

Printen op textiel is mogelijk op vele soorten textiel. Of je nu een jas, poloshirt of t-shirt hebt een print is mogelijk. Ook bij promotioneel textiel is printen een prima oplossing. Petjes, tassen of t-shirt zijn textiel soorten die wij prima kunnen voorzien van een print.

Printen op textiel kan voor iedere branche. Let op, de kwaliteit van de print kan worden beinvloed door het aantal wasbeurten of gebruik. Wij raden aan om print van textiel alleen te gebruiken van minder intensief gebruik of uitsluitend voor een beperkte reclame periode.

Vereiste belastingdienst

Bedrijfskleding is 100% aftrekbaar, maar de belastingdienst ziet niet zomaar elke zakelijke outfit als bedrijfskleding. Als de kleding aan 1 van de onderstaande voorwaarden voldoet dan is het voor de belastingdienst “bedrijfskleding“. Indien de kleding niet aan deze voorwaarden voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat niet aan deze eis is voldaan zal een naheffing volgen welke verhoogd wordt met een boete. Als een kledingstuk niet als werkkleding wordt gezien dan kunt u dit laten zodat het meteen wordt gezien als werkkleding.

Kleding is werkkleding als deze voldoet aan 1 van de volgende voorwaarden:

》De kleding is (bijna) alleen geschikt om tijdens het werk te dragen, zoals een laboratoriumjas en een stofjas.

》Op de kleding zittten 1 of meer duidelijk zichtbaar beeldkenmerken die behoren bij de werkgever (bv. een logo) Deze hebben een oppervlakte van ten minste 70 cm2 per kledingstuk. De oppervlakte berekent u met een denkbeeldige rechthoek om de uiterste punten van het logo.

》 De kleding blijft aantoonbaar achter op de werkplek.

》De kleding is een uniform** of een overall.

》U vergoedt, verstrekt of stelt de kleding ter beschikking omdat de arbeidsomstandighedenwet dit voorschrijft, zoals een paar veiligheidsschoenen. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen.
    》 U hebt een arboplan

    》 De is nodig voor het arboplan

    》 De kleding wordt vooral tijdens werktijd gedragen

    》 De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

**Wat is een uniform?

Als een groep werknemers dezelfde kleding draagt, die ook buiten de werkomgeving wordt geassocieerd met een bedrijf of beroep, dan is die kleding een uniform. Bijvoorbeeld de kleding van politie, militairen en stewardessen. Een zwarte broek met blauwe blazer van een chauffeur is dus geen uniform.

De herkenbaarheid van de kleding bepaalt of de kleding een uniform is en welke onderdelen daar bij horen. U kunt met de belastingdienst bespreken of de kleren die uw werknemers dragen, uniformen zijn.

Als een kledingstuk onderdeel is van een uniform, dan is dat kledingstuk ook werkkleding. Hierbij maakt het niet uit of dit losse kledingstuk al dan niet wordt herkend als uniform en of het buiten het werk gedragen kan worden.

Meer informatie of offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website om uw wensen kenbaar te maken. Wij helpen je graag verder met het bedrukken of transfer van uw bedrijfskleding of textiel. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons kleding kopen en laten bedrukken of laten borduren met tekst of logo.




© 2019-2024 Texbo.nl | Privacy | Voorwaarden | FAQ